Placi termoizolante decorative

Descriere

 Sistema de fațade POLIFASAD este un sistem modern din plăci cu dimensiunea de 50 x 50 cm  sau 50 x 25 cm și grosimea de la 40 mm și mai mult, compuse din două straturi care este destinat pentru termoizolarea fațadelor.

      Primul strat al plăcii este protector-decorativ cu o rezistență mai mare decât a plăcilor ceramice, are funcționalitate estetică, protejeaza stratul termoizolant de actțuni atmosferice și alte actiuni și prezinta o placă de beton din ciment și nisip, armata cu materie fibroasă. Grosimea stratului protector-decorativ este de 8-15 mm, în funcție de configurația desenului facturii plăcii.

   Stratul protector-decorativ se prepară din ciment, nisip, apa și aditivi de plastifiere și polimerizare neagresivă. În rezultat avem o placă dură de beton, cu rezistență excelentă la îngheț,  foc și absorbție de apa. Suprafața netedă a plăcii  transmite textura desenului facturii și nu necesita prelucrare suplimentară.

    Al doilea strat al plăcii este un strat termoizolator, care oferă o protecție termica fațadei clădirii și prezintă un material rigid termoizolator  în formă de foi (din masa plastică expandată, din basalt, etc.), grosimea cărea se calculează reeșind din condițiile climatice de exploatare  ale fațadei.

Galerie cu lucrari