Siding Docke

Siding de vinil: STANDART

Siding din vinil Seria Docke STANDARD – un scut clasic din vinil ieftin pentru decorarea exterioară a casei este realizat pe baza soluțiilor tehnice și color comune cu seria PREMIUM. Filosofia seriei este reducerea rezonabilă a costurilor cu aceeași calitate a unui producător bine-cunoscut.

Siding de vinil: PREMIUM

Seria de vinil de înaltă calitate a Döcke, care a devenit un fel de etalon pe piață. Un produs pe care unii concurenți îl încearcă în mod constant, dar încearcă fără succes să îl copieze. Fără succes, deoarece principalul secret al siding-ului Döcke este calitatea și reputația sa. Această serie a fost meritată cu premii atât de mari precum „Marca anului / EFFIE” și „Marca oamenilor”. Puteți cumpăra siding de vinil PREMIUM de la magazinele autorizate Döcke.

Siding de vinil: LUX

Seria Döcke Siding LUX  a prezentat:

  • Aspect de lemn combină calitatea Döcke cu un aspect excelent. Această serie se bazează pe tehnologia de imprimare gravurată pe perete, pe suprafața fierbinte a pardoselilor din vinil. Designul texturat creează o imitație a lemnului natural, ceea ce face ca pardoseala acestei serii aproape să nu se distingă de o buștenă de lemn sau de o bară. Seria LUX include două colecții: „Block House D4,7T” și „Bar D6S”.
  • Aspectul de piatră este o linie de siding premium de designer. Acum, la binecunoscutele colecții de pardoseli din lemn (Block House D4,7T și Beams D6S) se adaugă BERGART – prima colecție de pardoseli din piatră. BERGART în germană înseamnă rock. Toate pietrele sunt așezate în desenul „zidărie flamandă”. Captuseala este realizata din PVC prin extrudare urmata de termoformare.

Sofite

Sofite: LUX

Sofite: Premium

Sofite: Standart

ACCESORII

LUX

STANDART SI PREMIUM

Panouri pentru Fatade

Accesorii pentru Panouri