Tencuieli Decorative

Tencuiala decorativă reprezintă ultimul strat de finisaj aplicat pe fațada casei, cu un important rol atât in estetica construcției, cât și în protecția acesteia față de factorii de mediu. O tencuială decorativă de calitate trebuie sa fie o barieră pentru factorii externi ce pot afecta structura unei cladiri.

FOLOSIM DOAR
BRANDURI EUROPENE

Materiale cu garanție de la cele mai vestite branduri cu importanță regională și europeană.

ECONOM

15-18
€/m2

Este o combinație eficientă între termoizolare cu material de clasa standard (polistiren expandat) și tencuieli pe bază de dispersii acrilice. Perfect pentru cei care doresc o eficiență termică cu surse minime.

STANDARD

22-25
€/m2

Eficiența termică este asigurată de polistirenul expandat iar finisarea efectuată cu tencuială cu liant din răşini silicatice cu caracter mineral care la rândul său asigură un termen lung de viață a fațadei. Ideal pentru o fațada practică.

PREMIUM

35-50
€/m2

Fațada termoizolată cu placi de vată minerală și aplicarea tencuielii întărite cu fibre de carbon, cu efect puternic de hidroperlare, dar în același timp o înaltă permeabilitate la vaporii de apă. Efectul fotocatalictic al produsului  conferă proprietăţi de autocurățare şi protecţie a tencuielii împotriva infestării cu microorganisme (alge şi ciuperci). Pentru cei ce pretind la mai mult.

GALERIE FOTO

Tencuiala decorativa cu elemente artistice
Tencuiala decorativa cu elemente artistice
Tencuilă decorativă pentru fațadă la casa cu elemente artistice
Fatada la casa din tencuiala decorativa
Tencuilă decorativă pentru fațadă la casă
Tencuiala decorativa pe fatada
Structura de tencueli decorative
Structura de tencueli decorative