Bolix PL

ECONOM

Tencuiala acrilică cu protecție de acoperire este utilizată pentru realizarea tencuielilor decorative și de protecție în strat subțire în exteriorul și în interiorul clădirilor. Creează un strat exterior durabil și flexibil, cu rezistență ridicată la condițiile meteorologice. Utilizarea sa permite executarea ușoară și simplă a tencuielii într-o gamă largă de culori cu o textură de gândac de scoarță. Se foloseste in sistemele de izolare fara rosturi pe baza de polistiren expandat si pe planuri, precum si pe suporturi minerale pregatite corespunzator (de ex. beton, tencuieli de ciment, tencuieli de ciment-var ).

Tencuiala complexă BOLIX este o tencuială îmbogățită corespunzător, utilizată pentru protecția microbiologică a clădirilor.

Caracteristici

 • rezistenta mare la cresterea de alge si ciuperci – protectie microbiologica BOLIX Formula complexa
 • rezistență crescută la condițiile meteorologice
 • absorbție scăzută de apă
 • flexibil
 • stabilitate ridicată a culorii
 • o gamă largă de culori
 • usor de aplicat – proprietati de lucru foarte bune
 • pentru aplicare manuală și cu mașină
 • element al sistemelor de termoizolație BOLIX pe plăci de polistiren EPS

STANDARD

Tencuială decorativă silicat-siliconică

Este utilizat pentru realizarea de tencuieli decorative și de protecție în strat subțire în exterior și în interiorul clădirilor. Creează un strat exterior durabil și flexibil, cu rezistență ridicată la condițiile meteorologice. Utilizarea sa permite executarea simplă și ușoară a tencuielii într-o gamă largă de culori, cu o textură asemănătoare unui model de „grupe”. Se foloseste in sistemele de izolare din polistiren realizate in tehnologia izolatiei fara sudura a peretilor exteriori si pe suporturi minerale uniforme si pregatite corespunzator (cum ar fi beton, ciment si tencuieli ciment-var).

Caracteristici

 • rezistență crescută la: creșterea de către alge și ciuperci; impactul factorilor atmosferici; impacturi și tensiuni termice
 • absorbție scăzută de apă și flexibilitate ridicată
 • stabilitate ridicată a culorii și o gamă largă de culori
 • aplicare ușoară – produsul este destinat aplicării manuale și automate
 • este un element al sistemelor de termoizolație BOLIX pe plăci de polistiren EPS și vată minerală

PREMIUM

Descriere produs

Tencuiala decorativă siliconică BOLIX SIT este utilizată pentru acoperiri decorative și protectoare din tencuială subțire în interiorul și exteriorul clădirilor. Folosit în sisteme de izolare fără rosturi (pe bază de vată minerală și polistiren) și pe suporturi minerale uniforme, pregătite corespunzător (de exemplu, tencuieli din beton, ciment și ciment-var). Tencuiala siliconică este o tencuială durabilă, hidrofobă, cu flexibilitate ridicată și permeabilitate ridicată la vapori, rezistentă la murdărie și condiții meteorologice.

Tencuiala siliconica Bolix SIT

Bolix, când și-a creat tencuiala siliconică, a folosit tehnologia modernă anti-fungică și anti-alge. Mortarul este perfect pentru protejarea fațadelor – isi pastreaza structura perfecta pentru o perioada indelungata, nu se descuameaza sau se sfarama. La Bolix, încercăm să răspundem așteptărilor chiar și ale celor mai pretențioși clienți – de aceea tencuiala noastră siliconică este disponibilă în mai multe culori. Oferim peste 300 de nuanțe, create ținând cont de cele mai noi tendințe. In sortimentul Bolix vei gasi tencuiala siliconica intr-o culoare care se va potrivi perfect cu viziunea ta despre o casa de vis.