Slate-Lite – Furnir din Piatră Naturală

Real slate logo

Slate-Lite este un furnir din piatră naturală adevărată din ardezie, mică, gresie, calcar sau marmură. Suprafața de 100% din piatră naturală este armată din spate cu fibră de sticlă pentru o mai bună stabilitate și o prelucrare ușoară.

Pentru a produce furnirul din piatră sunt alese cele mai frumoase blocuri de ardezie din întreaga lume: prin metoda noastră revoluționară este posibil să se producă multe straturi de piatră foarte subțiri dintr-un bloc de ardezie masiv de până la 5 tone.
În timpul fabricării, suportul din fibră de sticlă este aplicat în formă lichidă pe blocul de ardezie, iar stratul subțire de piatră este decojit manual.

Furnirul din piatră de la Slate-Lite nu se caracterizează numai prin culorile și structurile naturale frumoase, ci și prin alte proprietăți:
Slate-Lite este complet flexibil și asta se datorează grosimii sale.
Ardezia este de asemenea foarte ușoară: cântărește doar 1,5 kg pe m², ceea ce reduce costurile de transport în comparație cu plăcile masive de piatră și, de asemenea, ajută la reducerea degradării resurselor naturale.
Toate componentele chimice ale Slate-Lite sunt inofensive pentru sănătate și corespund celor mai înalte standarde de calitate.

GALERIE FOTO

Furnir din piatră naturală din diferite roci
fatada cu slanet
Fațadă cu design deosebit din furnir de ardezie și mică
Furnir din ardezie rustique
Slate-Lite Rustique – culoarea pestriță pentru accent
furnir din ardezie la fatada si streasina
Fațadă și streașină placate cu piatră subțire Slate-Lite
fatada Perete garaj
Perete exterior din furnir de ardezie naturală
fatada piatra usa
Fațadă deosebită în SUA din furnir de ardezie
Fatada Coreea
Fațadă placată în totalitate cu ardezie naturală Slate-Lite
Furnir din ardezie fatada
Fațadă în Japonia placată cu furnir din ardezie Slate-Lite